SURFEN EN SUPPEN

“Surf's up dude..”

Surfen en suppen

Je bezoek aan Scheveningen is niet compleet zonder dat je de ervaring van een surf sessie hebt beleefd. Surfen is de oudste watersport die bestaat en nog steeds de moeder van alle surfsporten. Naast het surfen is er tegenwoordig ook een andere sport zeer populair, het zogenaamde Suppen, waarbij je gebruik maakt van een peddel.

Surfen

Voor de beste surflessen in Scheveningen moet je bij Hart Beach Quiksilver Surfschool zijn. Check Hart Beach Quiksilver Surfschool voor prijzen en contact. Put jezelf ‘s middags lekker uit met een surfsessie en duik daarna bij Jorplace Beach Hostel in een heerlijk bedje.

Surfen bij Hartbeach

Hart Beach Surfschool

hartbeach-1Laat je meeslepen in de wereld van de surf, op 5 min. loopafstand van Jorplace vind je ons op het strand. Daarnaast kun je bij ons terecht voor:

 • surflessen (bel vandaag nog!)
 • sup lessen
 • verhuur van surf
 • gear
 • surfcamps

Maar ook voor en na het surfen is het een heerlijke plek om op het strand te genieten van onze:

 • food & drinks
 • coffees & healthy juices
 • salads & bad ass burgers
 • vrijgezellenfeesten
 • bedrijfsuitjes
 • kinderpartijtjes

Locatie: Hart Beach Quiksilver Surfschool Strandweg 3b 2586 JK Scheveningen
Website:  www.hartbeach.nl
Telefoon: +31(0)70 350 2591
E-mail: surfschool@hartbeach.nl

Surfen bij Down Under

DownUnderBeach

DownUnderBeach biedt u de unieke combinatie van lekker eten en drinken, super leuke events en gezelligheid op het mooiste stuk strand van Scheveningen. Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van onze uitgebreide menukaart of een van onze arrangementen. Vanuit ons Beach House bieden wij verschillende strand- enbwateractiviteiten aan, zoals Powerkiten, Beach Bubblevoetbal, Golfsurfen en Suppen. Benieuwd naar de nieuwste trend op het water? Ga dan samen met je vrienden het avontuur aan met onze nieuwe BIG SUP! Klik hier voor meer informatie overDownUnderBeach Of neem contact op via info@downunderbeach.nl of 06-41 785 638.

Locatie: Noorderstrand | Zwarte Pad 1 | Scheveningen
Website: http://downunderbeach.nl/
Telefoon: 06-41 785 638
E-mail: info@downunderbeach.nl

SUPpen

Ooit wel eens gehoord van SUP(pen)? SUP staat voor Stand Up Paddling en is de snelst groeiende watersport van dit moment. En terecht want suppen is super leuk! Bij Stand Up Paddling sta je op een grote surfplank en beweeg je jezelf voort door met een lange peddel door het water te gaan aan weerskanten van je board. Suppen is gemakkelijk te leren en dus toegankelijk voor iedereen.

Door te suppen train je je hele lichaam omdat je voortdurend bezig bent je balans te zoeken en te houden; je buik, billen en benen zijn continue aan het werk. Daarnaast is er kracht nodig vanuit je armen, schouders en rug. Kortom, hier kan geen sportschool tegenop. Omdat je in de buitenlucht beweegt, je onderdeel bent van de natuur, werkt suppen ook nog eens heel ontspannend. Zowel fysiek als mentaal kom je met suppen dus volledig aan je trekken.

Op deze website staat alle informatie over onze lessen, tours, clinics en events! Sol Sup Club is 7 dagen per week open van zonsopgang tot zonsondergang. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@solsupclub.nl of op telefoonnummer 06-24584403. Voor actuele informatie over lessen en events kun je gaan naar www.facebook.nl/solsupclub.nl

 

SUPPEN bij Sol Sup Club

Sol Sup Club

Ooit wel eens van SUP(pen) gehoord? SUP staat voor Stand Up Paddling en is de snelst groeiende watersport van dit moment. En terecht want suppen is super leuk! Bij Stand Up Paddling sta je op een grote surfplank en beweeg je jezelf voort door met een lange peddel door het water te gaan aan weerzijden van je board.

Sol Sup Club is dé supschool van Scheveningen/Den Haag die lessen, clinics, tours en events verzorgt op zee, in het Westbroekpark én op de grachten in de Haagse binnenstad. Daarnaast bieden wij speciaal voor groepen de Big Sup aan; een enorm groot supboard geschikt voor maximaal 8 personen. Perfect voor teambuilding en vrijgezellenfeestjes. Voor gasten van Jorplace bieden wij suplessen aan met een korting van 5 euro per persoon!

Locatie:
Website: http://www.solsupclub.nl/
Telefoon: 0624584403
E-mail: info@solsupclub.nl