Wat te doen in Scheveningen

“Tijd voor actie..”

Fietsenverhuur

In samenwerking met onze buren Du Nord verzorgen wij fietsen voor groepen vanaf 6 personen. Individuelen kunnen gewoon bij ze langs om een fiets te scoren! Voor meer informatie mail naar info@jorplace.nl.

Longboarden

Jorplace is het eerste hostel in Nederland waar je longboards kan huren. Longboards van ‘Sick’ voor € 10,- per 3 uur! Ideaal om over de boulevard of in de duinen te rollen.

Strand Activiteiten

Het Beach Hostel is de ideale uitvalsbasis om allerlei leuk strandactiviteiten uit te voeren. Jorplace werkt samen met verschillende evenementen bureaus die activiteiten organiseren op het strand

Surfen en Suppen

Je bezoek aan Scheveningen is niet compleet zonder dat je de ervaring van een surf sessie hebt beleefd. Surfen is de oudste watersport die bestaat en nog steeds de moeder van alle surfsporten.

Power Yoga

Relaxed…..relaxed! Start de dag heerlijk ontspannen op het strand van Scheveningen. Van april tot september organiseren wij met een zeer ervaren yoga docent een Power Yoga les.

RIB Varen

RIB varen staat voor een Rigid Inflatable Boat (RIB). 
Ga meet RIB varen en beleef de onvergetelijke ontmoeting met de natuurlijke elementen. Het zoute zeewater zal je om de oren vliegen.. Dit word kicken! 😀

Den Haag Activiteiten

Den Haag is de thuisbasis van het Koninklijk Huis en het centrum van de politiek. Het Binnenhof, de Hofvijver en de Paleistuinen zijn dus een must-see voor iedereen. Bovendien vind je hier onder andere Madurodam (Nederlandse Miniatuur stad), het Mauritshuis, het Vredespaleis en het Escher museum.

The Hague Boat

Ervaar Den Haag vanaf het water. Ga mee met onze unieke boot voor een rondvaart door de stad Den Haag. Onze Daisy vaart regelmatig van donderdag tot en met zondag. Onze Engelstalige gids vertelt over de verborgen geschiedenissen van Den Haag en de highlights van de stad.