TEAMUITJE MET OVERNACHTING

“What happens at Jorplace..”

TEAMUITJE MET OVERNACHTING

Breng je als groep een bezoek aan ons Beach Hostel? Speciaal voor de vrijgezellenfeestjes, sportteams, studiereizen, bedrijfsuitjes en vriendengroepen hebben we enkele groepsarrangementen samengesteld.

Wat is er nou leuker dan met een hele groep op reis te zijn en precies te doen waar jullie zin in hebben?

Bij Jorplace zijn jullie verzeker van een onvergetelijke ervaring en we denken graag mee aan de inrichting van jullie reis en/of evenement.

Jorplace Feesten Partijen Groepsreizen Groepsovernachting tot 180 mensen

What extra's would you like?

Let op: Groepen betalen (als groep) een borg die alleen per creditcard kan worden voldaan. De borg is afhankelijk van de grote van de groep. Daarnaast geldt de standaard borg van € 20,- per groepslid die alleen contant voldaan kan worden tijdens het inchecken. Lees hier de voorwaarden voor groepen.

Attention: For groups an additional deposit is required on top of the standard deposit of € 20,- per person. The standard deposit can only be payed in CASH. The group deposit can only be payed with creditcard. Please refer to our Terms & Conditions.

Good to know:

BBQ

Reserveer een heerlijke BBQ a €13,50 per persoon en geniet van het gemak en de smaak: 1 kippenpoot, 1 hamburger, 1 bbq worst, salade bar , onbeperkt frites en sausjes!

Borg

Prijzen zijn exclusief een borg die in contante of op credit card kan. Het bedrag is afhankelijk van de grote van de groep.

Ontbijt

Ontbijt buffet voor €4,50 p.p.

Groepen

Aan groepen bieden we meerdere 2,4,6, 7, 8, 10 & 17 persoons kamers  Je boekt de hele kamer of je boekt per bed.

Eigen drank

Eigen dranken zijn niet toegestaan in het hostel

N

Service

Jorplace werkt met een first comes first service policy