SURF HOSTEL

“Surf's up, dude..”

Surf hostel Scheveningen

Jorplace 24 persoonskamerVeel mensen denken dat je helemaal naar Bali of Zuid-Afrika moet reizen om te kunnen surfen. Onzin natuurlijk! Nederland heeft ook zeker weten swell.. en wel in de kustplaats van Den Haag, Scheveningen! Op het strand langs de kust van Scheveningen zitten verschillende surfscholen gevestigd. Vooral golfsurf en kitesurf wordt rijk vertegenwoordigd. Maar kijk je op een winderige dag naar de zee dan zie je ook een hoop windsurfers. Scheveningen is namelijk een van de weinige die relatief veel hoge golven op de kust krijgt.

Als je speciaal een dag uitgetrokken hebt om te komen surfen in Scheveningen, dan is het natuurlijk heerlijk om om de hoek in de Keizerstraat een bedje op te zoeken. Boek een overnachting bij Jorplace Beach Hostel, stal je surfgear en laat je spieren ontspannen bij een lekker biertje bij de fireplace.

Jorplace Beach Hostel is een super relaxt en gezellig hostel in Scheveningen, heel dicht bij het strand! Het hostel biedt meer dan 170 bedden in verschillende kamergroottes. Je kunt er een bed in een budget gedeelde 24-persoonskamer boeken, maar wil je wat meer privacy dan hebben zij ook 2-persoons double rooms beschikbaar. Ga je voor de full experience, reserveer dan de minivan. Dit is een kleurrijk Volkswagenbusje ij de tuin omgetoverd tot knusse slaapkamer.
Waarschijnlijk heb je na zo’n intensieve surfdag wel honger gekregen. Snacks hebben we sowieso altijd in huis, zoals een lekkere portie bitterballen, een tosti en onze beroemde Flammkuchen. Maar voor de echte trek kun je aanhaken bij onze The Original Jorfamous BBQ voor maar € 12,,50 p.p.

Bekijk hier de verschillende kamertypes.