STAGE

“Van groentje, tot echte bikkel..”

Stage bij jorplace

Ben jij op zoek naar een stageplek dicht bij de zee, duinen en de stad? Kom dan stage lopen bij Jorplace Beach Hostel Scheveningen. Het gehele jaar zijn we op zoek naar zowel MBO- als HBO-studenten. Je kunt hier ook je meeloop- en/of afstudeerstage doen.
Doe je bijvoorbeeld een MBO-opleiding in de richting van toerisme? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Doordat we een kleine organisatie zijn, krijg je allerlei facetten van het bedrijf mee. Je zal voornamelijk de bedrijfsleider ondersteunen en front- & back office taken uitvoeren, bijvoorbeeld receptie, aannemen van telefoon, beantwoorden van e-mails, etcetera.
Doe je een andere opleiding? Je kan altijd je open sollicitatie opsturen. Tevens zijn wij op zoek naar HBO-stagiaires van verschillende studies. Alle opleidingen die gerelateerd zijn aan toerisme zijn geschikt. Ook kunnen wij altijd communicatie-, marketing- en commerciële talenten gebruiken.

Wat voor stagiairs zoeken wij?

Wij zoeken naar naar gemotiveerde, stressbestendige, flexibele en bovenal zelfstandige studenten die gastvriendelijk zijn en beschikken over een goed humeur! Jorplace Beach Hostel Scheveningen biedt je een dynamische, leerzame stage waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatieven. Je zal werkzaam zijn in een jong en gemotiveerd team dicht bij het strand.

Stuur nu snel sollicitatie naar info@jorplace.nl

PS: Alleen sollicitaties met een motivatiebrief, CV en foto zullen in behandeling worden genomen. 🙂

Interesse in een job/ stage bij jorplace?

Neem stuur je motivatie en CV naar workstay@jorplace.nl, of loop langs bij onze receptie.