OVERNACHTEN SCHEVENINGEN

“Going to Scheveningen is never a bad idea..”

Overnachten Scheveningen

Jorplace-900px-25-12Wil je overnachten in Scheveningen of Den Haag en ben je op zoek naar een goede verblijfplaats? Dan ben je bij Jorplace aan het goede adres!

Wij bieden verschillende soorten kamers: van kleine privékamers tot en met reuzenkamers voor maximaal 24 personen voor een groepsreis. Bij Jorplace vind je altijd een passende overnachting.

De goedkoopste overnachting bij ons begint al vanaf €19,-. Je slaapt dan op een slaapzaal met stapelbedden. Een andere mogelijkheid is de 6-persoonskamer vanaf €21,- per nacht.

Voor de liefhebbers hebben we ook 2-persoons privékamers. Deze kamers zijn beschikbaar vanaf 60 euro per nacht.

Wat voor soort reis maak jij?

Jorplace is ontzettend groot en hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. Je kunt komen met je vriend of vriendin, een kleine groep vrienden of zelfs met al je collega’s. Wij beschikken over maar liefst 170 bedden, dus groepen kunnen we prima herbergen.

Als je met een groep vrienden of collega’s in Scheveningen bent aangekomen, hoef je je geen seconde te vervelen. Er zijn hier te veel mogelijkheden om op te noemen. Ga lekker surfen, kiten, suppen, huur een fiets en ga door de duinen fietsen of huur een van onze net aangeschafte longboards en rol lekker over de boulevard.

Na je overnachting kun je bij Jorplace terecht voor een lekker ontbijt. Van 07.00 uur tot en met 11.00  uur kun je gebruik maken van een buffet met boterhammen en beleg, yoghurt muesli, koffie en thee.

In de weekenden bieden we heerlijke ontbijtmenu’s aan. De goedkoopste (maar overigens wel hele lekkere) optie is ons menu van maar €3,-. Het meest luxe ontbijt heb je al voor €6,50. 

Kortom, 5 sterren voor de prijs van enkele sterren, bij Jorplace kan je super relaxt overnachten!