LOCATIE & PARKEREN

“Helemaal van het padje af..”

Wat is er in de buurt van Jorplace?

Jorplace Beach Hostel Scheveningen ligt in het midden van Scheveningen en is hierdoor erg gunstig gelegen. Het hostel staat in de gezelligste winkelstraat van Scheveningen, namelijk de Keizerstraat. Op maar 100m lopen van ons hostel vind je de bus- en tramhalte en de supermarkt ligt er praktisch naast.

Aan het eind van de Keizerstraat stap je zo het strand op. Scheveningen heeft tientallen strandtenten, surfscholen, een opgeknapte boulevard en een levendige pier met een reuzenrad en veel leuke horeca. Je kunt ook gemakkelijk een fietstocht maken naar de prachtige duinen en natuur.

Kortom: jong en oud, gezinnen, vrienden, stelletjes, sportievelingen en ‘kroegtijgers’; iedereen vindt de ontspannen afwisseling die je zoekt tijdens een paar dagen vakantie.

(GRATIS) Parkeren in de buurt van Jorplace

free-parking-scheveningen-jorplace

Parkeren en de route naar Jorplace

In de Keizerstraat is betaald parkeren en dat voor een duur van maximaal 2 uur. Het goede nieuws is dat er op slechts 500 meter van het hostel volop gratis parkeermogelijkheden zijn.

In de volgende straten dichtbij het hostel kun je gratis parkeren:

  • Treilerdwarsstraat
  • Korbootstraat
  • Doornstraat
  • Helmstraat

Op 15 minuten loopafstand is er een overdekte parkeergarage (betaald).

Met de trein vanaf Station Den Haag HS (Hollands Spoor)

Stap in tram 1 richting Noorderstrand Scheveningen (tram staat aan overkant van hoofdingang van station HS) en stap uit bij de halte Keizerstraat. Loop 10 meter terug en ga rechts de Keizerstraat in. Na ruim 50 meter vind je ons Beach Hostel, vlak na supermarkt Albert Heijn.

Met de trein vanaf station Den Haag Centraal

Stap in tram 16 en stop bij halte Buitenhof, steek over naar ‘Kneuterdijk’ om vervolgens over te stappen op tram 1 richting Noorderstrand Scheveningen. Loop 10 meter terug en ga rechts de Keizerstraat in. Na ruim 50 meter vind je ons Beach Hostel, vlak na supermarkt Albert Heijn.

Met de auto vanaf Amsterdam

Volg de snelweg A4 richting Prins Clausplein en volg daar de A12, rij deze helemaal uit. Ga links de Zuid-Hollandlaan op. Vanaf de Zuid-Hollandlaan sla je rechtsaf de Raamweg op. Rij vervolgens de autobrug onderdoor en sla dan direct rechtsaf (bocht naar boven) het Hubertusviaduct op. Rij door tot het Shell-benzinestation en sla dan rechtsaf de Scheveningseweg op. Rij alsmaar rechtdoor en ga na het 5e stoplicht meteen linksaf de Keizerstraat in. Na circa 30 meter vind je Jorplace Beach Hostel Scheveningen aan je rechterhand.

Met de auto vanaf Rotterdam

Volg de snelweg A4 naar Den Haag, ga links de A12 op in de richting van Den Haag & Scheveningen en rij de A12 helemaal uit. Ga links de Zuid-Hollandlaan op.Vanaf de Zuid-Hollandlaan sla je rechtsaf de Raamweg op. Rij vervolgens de autobrug onderdoor en sla dan direct rechtsaf (bocht naar boven) het Hubertusviaduct op. Rij door tot het Shell-benzinestation en sla dan rechtsaf de Scheveningseweg op. Rij alsmaar rechtdoor en ga na het 5e stoplicht meteen linksaf de Keizerstraat in. Na circa 30 meter vind je Jorplace Beach Hostel Scheveningen aan je rechterhand.