LOCATIE & PARKEREN

“Helemaal van het padje af..”

 

Omgeving Jorplace

Jorplace Beach Hostel Scheveningen ligt in het midden van Scheveningen en is hierdoor erg gunstig gelegen. Het hostel staat in de gezelligste winkelstraat van Scheveningen, namelijk de Keizerstraat. Op maar 100 meter lopen van ons hostel vind je de bus- en tramhalte en de supermarkt ligt er praktisch naast.

Aan het eind van de Keizerstraat stap je zo het strand op. Scheveningen heeft tientallen strandtenten, surfscholen, een opgeknapte boulevard en een levendige pier met een reuzenrad en veel leuke horeca. Je kunt ook gemakkelijk een fietstocht maken naar de prachtige duinen en natuur.

Kortom: jong en oud, gezinnen, vrienden, stelletjes, sportievelingen en ‘kroegtijgers’; iedereen vindt de ontspannen afwisseling die je zoekt tijdens een paar dagen vakantie.

Parkeren

LET OP: Wij verkopen exclusief dagkaarten voor een aantrekkelijke prijs. Voor meer informatie mail naar info@jorplace.nl of bel naar 070-3383270.

Vanaf 1 december 2017 dienen bezoekers van Scheveningen overal te betalen om op straat te mogen parkeren. Voor een duidelijk en actueel overzicht van de parkeermogelijkheden in Scheveningen verwijzen wij je graag door naar de website van Den Haag. Ook op de pagina van Parkeren in Den Haag kun je terecht voor informatie.

Openbaar vervoer

Voor actuele reisinformatie met het openbaar vervoer, verwijzen we je graag naar 9292. Op deze website kun je eenvoudig je route vanuit heel Nederland naar en van Jorplace plannen. Wil je graag informatie over de bussen en trams in Den Haag? Neem dan een kijkje op de website van HTM.Actuele informatie en tijden over de Nederlandse Spoorwegen vind je op de website van de NS.

Met de trein vanaf Station Den Haag HS (Hollands Spoor)

Stap in tram 1 richting Noorderstrand Scheveningen (tram staat aan overkant van hoofdingang van station HS) en stap uit bij de halte Keizerstraat. Loop 10 meter terug en ga rechts de Keizerstraat in. Na ruim 50 meter vind je ons Beach Hostel, vlak na supermarkt Albert Heijn.

Met de trein vanaf station Den Haag Centraal

Stap in tram 16 en stop bij halte Buitenhof, steek over naar ‘Kneuterdijk’ om vervolgens over te stappen op tram 1 richting Noorderstrand Scheveningen. Loop 10 meter terug en ga rechts de Keizerstraat in. Na ruim 50 meter vind je ons Beach Hostel, vlak na supermarkt Albert Heijn.

Auto

Met de auto vanaf Amsterdam

Volg de snelweg A4 richting Prins Clausplein en volg daar de A12, rij deze helemaal uit. Ga links de Zuid-Hollandlaan op. Vanaf de Zuid-Hollandlaan sla je rechtsaf de Raamweg op. Rij vervolgens de autobrug onderdoor en sla dan direct rechtsaf (bocht naar boven) het Hubertusviaduct op. Rij door tot het Shell-benzinestation en sla dan rechtsaf de Scheveningseweg op. Rij alsmaar rechtdoor en ga na het 5e stoplicht meteen linksaf de Keizerstraat in. Na circa 30 meter vind je Jorplace Beach Hostel Scheveningen aan je rechterhand.

Met de auto vanaf Rotterdam

Volg de snelweg A4 naar Den Haag, ga links de A12 op in de richting van Den Haag & Scheveningen en rij de A12 helemaal uit. Ga links de Zuid-Hollandlaan op.Vanaf de Zuid-Hollandlaan sla je rechtsaf de Raamweg op. Rij vervolgens de autobrug onderdoor en sla dan direct rechtsaf (bocht naar boven) het Hubertusviaduct op. Rij door tot het Shell-benzinestation en sla dan rechtsaf de Scheveningseweg op. Rij alsmaar rechtdoor en ga na het 5e stoplicht meteen linksaf de Keizerstraat in. Na circa 30 meter vind je Jorplace Beach Hostel Scheveningen aan je rechterhand.