DE KAMERS

“Home is where the heart is..”

Welk kamertype past bij jou?

Ons hostel beschikt over veel verschillende soorten kamers. Onze bedden en kamers in combinatie met onze prijzen laten niets te wensen over! Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan kamertypes, namelijk: de 27-, 18-, 10-, 8-, 7-, 6-persoonskamers of een sfeervolle 3- of 2-persoons privékamer.

In het laagseizoen bieden wij accommodatie vanaf €15,- per persoon, per nacht. Tijdens het hoogseizoen kun je al terecht vanaf slechts €17,50 per persoon per nacht. Dit is exclusief een ontbijtje. 

De kamers worden dagelijks professioneel schoongemaakt vanaf 10.30 uur tot en met 16 uur. Je bent dus altijd verzekerd van een schone kamer, schone toiletten en cleane badkamers. 

Voor longstay of groepen bieden wij speciale prijzen.

* Prijzen kunnen afwijken van getoonde prijzen hieronder in het kamertype overzicht.

To the top! Double room

De meest luxe kamers in ons hostel zijn de 2 -persoonskamers. Perfect voor een stel, maar ook ideaal voor vrienden of een zakelijk uitje. Iedere kamer heeft zijn eigen thema en is voorzien van een groot raam met veel licht.

Kamertype: 2-persoons privékamer

Triple room bunk bed

Onze 3-persoonskamer is perfect voor backpackers. De kamer is voorzien van een eigen wasbak en een groot raam met veel licht.

Kamertype: 3-persoons privékamer

Six Pack

Deze kamers zijn heel gezellig en de weg ernaar toe heel kleurrijk:) Perfect voor backpackers en groepen aangezien we meerdere 6-persoonskamers hebben.

Kamertype: 6-persoonskamer

Lucky Seven

Deze kamers zijn heel gezellig en de weg ernaar toe heel kleurrijk:) Perfect voor backpackers en groepen aangezien we meerdere 7-persoonskamers hebben.

Kamertype: 7-persoonskamer

Eight Ball

Deze kamers zijn heel gezellig en de weg ernaar toe heel kleurrijk:) Perfect voor backpackers en groepen aangezien we meerdere 8-persoonskamers hebben.

Kamertype: 8-persoonskamer

Into the wild

De 12-persoonskamer is perfect voor kleine groepen! De hele hut is van jullie!

Kamertype: 12-persoonskamer

Team Players

De 18-persoonskamer is de enige kamer in het hostel met een eigen douche en een toilet en gelegen aan de tuin. Perfect voor een grote groep. Deze kamer is alleen in zijn geheel af te huren.

Kamertype: 18-persoonskamer

Backpackers Suite

Dit is onze goedkoopste en grootste kamer. Een heel hoog plafond, grote ramen en uitzicht op straat zorgen voor een fijne en ruimtelijke ervaring. Op de kamer zijn ook lockers & wasbakken aanwezig, toiletten en douches vind je op de gang direct om de hoek. Ideaal voor backpackers!

Kamertype: 27-persoonskamer