EVENEMENTEN BIJ JORPLACE

“Doe jij mee?”

Evenementen bij Jorplace Beach Hostel

In Den Haag en Scheveningen zijn er honderden evenementen. Om daar optimaal van te genieten boek je een bed bij ons. Met het strand, gratis parkeerplekken en het openbaar vervoer op loopafstand is Jorplace ideaal gelegen. Wil je op de hoogte worden gehouden van de tofste evenementen? Houd deze site dan in de gaten, mis niets en boek een bed!

Uniek popfestival op Scheveningen: “Hipfest”

Op vrijdag 3 april 2015 vindt een uniek, gratis popfestival plaats in het hart van Scheveningen: Hipfest. Van 16:00 tot  01:00 uur treden 25, hoofdzakelijk Haagse Bands, op in verschillende horecagelegenheden in de Keizerstraat. Zo ook in ons hostel: Jorplace! De entree is gratis!

Scheveningen Zandvoort Marathon

Op zondag 22 maart 2015 gaat de 8e editie van de Scheveningen Zandvoort Marathon van start. Het unieke parcours langs de Nederlandse kust loopt in één rechte lijn, 100% over het strand, waarbij je wordt omringd door zee en duinen. De strandmarathon is een spel tussen de natuur en de deelnemer(s). Het strand kan voor verrassingen zorgen, zoals mul zand of ribbelig oppervlak. Als deelnemer moet je anticiperen op doodlopende zandtongen, om niet terug te moeten lopen of om geen natte voeten te krijgen.

Voor informatie en inschrijven ga naar: Scheveningen  Zandvoort Marathon 2015

Jorplace biedt een unieke gelegenheid om te overnachten en uitgerust aan de start te verschijnen. Het hostel zit op 10 minuten lopen van start van de marathon.

Wat te doen?

Kom langs bij onze receptie in het Jorplace Beach hostel en vraag naar de laatste evenementen, volg de Jorplace facebook pagina of bel ons op voor om een evenement te organiseren voor jouw/jullie groep.

Evenementen door Jorplace