Wat te doen in Scheveningen

“Tijd voor actie..”

Fietsenverhuur

Nederlandser ga je het niet krijgen! Huur een Beach Cruiser voor € 10,- per fiets per dag bij Jorplace Beach Hostel. Reserveren kan bij de receptie.

Longboarden

Jorplace is het eerste hostel in Nederland waar je longboards kan huren. Longboards van ‘Sick’ voor € 10,- per 3 uur! Ideaal om over de boulevard of in de duinen te rollen.

Strand Activiteiten

Het Beach Hostel is de ideale uitvalsbasis om allerlei leuk strandactiviteiten uit te voeren. Jorplace werkt samen met verschillende evenementen bureaus die activiteiten organiseren op het strand

Surfen en Suppen

Je bezoek aan Scheveningen is niet compleet zonder dat je de ervaring van een surf sessie hebt beleefd. Surfen is de oudste watersport die bestaat en nog steeds de moeder van alle surfsporten.

Power Yoga

Relaxed…..relaxed! Start de dag heerlijk ontspannen op het strand van Scheveningen. Van april tot september organiseren wij met een zeer ervaren yoga docent een Power Yoga les.

RIB Varen

RIB varen staat voor een Rigid Inflatable Boat (RIB). 
Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en het zoute water zal je om de oren vliegen..

Den Haag Activiteiten

Den Haag is de thuisbasis van het Koninklijk Huis en het centrum van de politiek. Het Binnenhof, de Hofvijver en de Paleistuinen zijn dus een must-see voor iedereen. Bovendien vind je hier onder andere Madurodam (Nederlandse Miniatuur stad), het Mauritshuis, het Vredespaleis en het Escher museum.